Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Προκήρυξη Τοπικού Μαθητικού Διαγωνισμού Πειραμάτων – EUSO 2019


Το  Ε.Κ.Φ.Ε. Αλεξανδρούπολης  το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 π.μ θα διεξάγει τον Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό Πειραμάτων – EUSO 2019.
Όπως  κάθε χρόνο ο διαγωνισμός αυτός διοργανώνεται από την ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.   (Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών)  υπό την αιγίδα του Υπουργείο Παιδείας και θα  διεξαχθεί στον χώρο του Ε.Κ.Φ.Ε Αλεξανδρούπολης ( στο ισόγειο του 1ου Γ.ΕΛ). Οι μαθητές που θα απαρτίσουν τις ομάδες πρέπει να έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2002.
Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεσή τους συμπληρώνοντας την  δήλωση συμμετοχής  και να την αποστείλουν με email στο   mail@ekfe.evr.sch.gr  έως και τις  24-10-2018. 
Σχετικά έντυπα έχουν σταλεί σε όλα τα Γ.Ε.Λ και ΕΠΑΛ της περιοχής αρμοδιότητας του Ε.Κ.Φ.Ε Αλεξανδρούπολης. 
Για κάθε επί πλέον πληροφορία   μπορεί κάποιος να απευθύνεται στο Ε.Κ.Φ.Ε Αλεξανδρούπολης  τηλέφωνο: 25510-88519

          Μία σύντομη χρονική αναδρομή στον συγκεκριμένο διαγωνισμό                    
          Αναλυτικά πως διεξάγεται η Α φάση
  •   Οι ομάδες που θα προκριθούν  προχωρούν στην Β Φάση
  •   Σχετικά με τα έξοδα(εισιτήρια μετάβασης-επιστροφής) για τους τοπικούς διαγωνισμούς και τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής για τον Πανελλήνιο διαγωνισμό, βαρύνουν τους συμμετέχοντες στους Διαγωνισμούς. Αν υπάρχει δυνατότητα, μπορούν να καλυφθούν από τη Σχολική Επιτροπή του Λυκείου από το οποίο προέρχεται η ομάδα (ή των Λυκείων αν τα μέλη της ομάδας προέρχονται από διαφορετικά σχολεία) ή από τον τοπικό Δήμο ή από άλλη πηγή.
  • Μπορείτε να δείτε παλαιότερα θέμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου